Starity

13 ábra arról, hogyan változik meg egy dologgal szembeni hozzáállásunk az idő múlásával

2017. április 07. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokszor halljuk a mindennapokban, hogy kár rágörcsölni egy-egy problémára vagy kérdésre, az idő végül elrendezi, megoldja a dolgokat. Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan változik meg az ember hozzáállása bizonyos idő elteltével – mennyire beékelődik az életébe az egykor izgalmasnak vagy épp félelmetesnek gondolt új munka, felelősség vagy élőlény.

hirdetés

Új munka az első napon és 100 nap elteltével I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Új telefon az első napon és 100 nap elteltével I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Új, rövid frizura az első napon és 100 nap elteltével I „Basszus, remekül nézek ki!” / „Mi lett a hosszú tincseimmel?” I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Házasélet az első napon és 100 nap elteltével I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
A takarítás utáni első és a második nap I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
A szülői fészek elhagyása I „Végre ez egy független élet!” / „Anyu! Hogyan készítsem el a kedvenc levesem és hogy takarítsam ki a kádat?” I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
A macskás élet első és 101. napja I „Hajnali két óra! Itt az ideje, hogy megetesselek.” / „Nem tudnád megetetni magad?” I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
A csajod szüleinél tett első és 101. látogatás I „Uram! Hoztam egy 1970-es Chateau Bordeaux-t Önöknek. Lehetne, hogy megisszuk ezt az italt és közben kitárgyaljuk az ország politikai helyzetét?” / „Szevasz, öregem, menjünk és nézzük a meccset!” I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Ilyen a nagyival való együttélés az első napon és 100 nap múltán I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Az új szomszédokkal való kapcsolat első és 101. napja I „Nagyon édesek! Vigyünk nekik egy pitét!” / „Nem tudnál egy kicsivel halkabban tüsszenteni?” I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Spórolás a nyaralásra: első nap – 101. nap I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Így gondoskodunk a növényünkről az első napon és 100 nap múltán I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)
Első gyerekes szülők első és 101. napja I „Hozd a szappant! Egy porszem a gyerekre esett!” / „Ha a macska tálkájából eszik, az a macska problémája, nem a miénk.” I Fotó: Ksenia Shvedova (Bright Side)

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek