Starity

Jön a 13. évad! Berendelték a Gyilkos elmék folytatását

2017. április 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS népszerű bűnügyi sorozata a 2017-2018-as szezonban is képernyőn lesz, ugyanis a csatorna hivatalosan is bekérte annak 13. évadát.

hirdetés
Jön a 13. évad! Berendelték a Gyilkos elmék folytatását
Fotó: CBS

Hosszú ideje kérdés volt, hogy vajon a Gyilkos elmék csatlakozik-e a CBS visszatérői szériáihoz, tegnap azonban választ kaptunk kérdésünkre: igen. A csatorna hivatalosan is bejelentette, hogy bekéri a 13. évadot, így a rajongók fellélegezhettek. Ideje is volt már, hiszen a jelenleg futó 12. évadból csak három epizód maradt, amiket a stáb már korábban leforgatott, így amennyiben nem rendelték volna be a folytatást, könnyűszerrel lezáratlan maradt volna a történet.

A Gyilkos elmék ezzel a CBS visszatérői sorába állt, melyek között olyan produkciókat találhatunk, mint a Madam Secretary; a Zsaruvér; a Hawaii Five-0; az NCIS; az NCIS: Los Angeles; az NCIS: New Orleans; a Bull; a MacGywer; a Scorpion; az Agymenők; az Anyák gyöngye; a Kevin Can Wait; a Családom, darabokban; a Man with a Plan; a Superior Donuts; a Survivor; a 48 Hours és a 60 Minutes.

A fentiekkel szemben kérdéses még a sorsa a Gyilkos elmék: Túl minden határonnak; a Sherlock és Watsonnak; a Vészhelyzet: Los Angelesnek; Az élet csajos oldalának; a The Odd Couple-nek; a Pure Geniusnek; a Training Day-nek; a Doubtnak; a The Great Indoorsnak és a Váltságdíjnak is.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek