Starity

Korszakalkotó újítást készül bevezetni a Facebook Messenger

2017. április 08. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Facebook munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél jobbá, korszerűbbé tegyék az alkalmazást, ám a hamarosan bevezetésre kerülő újítás nem biztos, hogy mindenkinél betalál majd.

hirdetés

A Facebook április 6-án mutatta be azt az újítást, ami hamarosan valamennyiünknél megjelenik majd. Ez nem más, mint az M névre keresztelt asszisztens, aki folyamatosan nyomon követi a beszélgetéseinket és amennyiben valamilyen izgalmas programot tervezünk valamelyik ismerősünkkel, közbeszól és segít annak megszervezésében.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy amennyiben egy találkozót szerveztek, különféle lehetőségeket ajánl: hova, hogyan, mivel utazzatok. Ha egy csoportos beszélgetésben felmerül egy vitatéma, azt javasolja majd, hogy indítsatok szavazást. M hasonló segítségt nyújt majd, ha pénzügyekről társalogtok, így némileg irányítva, segítve a beszélgetést.

Az új, virtuális asszisztenst már letesztelték az egyesült államokbeli felhasználók között és ahogy fent már említettük, rövidesen mindannyiunknál megjelenik majd, hogy releváns témákat és lehetőségeket ajánljon azoknak, akik a csevegőalkalmazást használják. Hogy mindez ijesztő vagy praktikus, annak eldöntését rátok bízzuk, ám egy biztos, M jön, lát és beleszól majd mindenbe.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek