Starity

Patricia De Leon sorozatban kapott főszerepet

2017. április 09. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori panamai szépségkirálynő ebben az évben már két projektben is szerepet vállalt.

hirdetés

Az egykori panamai szépségkirálynő 2000-ben kezdte meg színésznői karrierjét. Az első pár évben telenovellákban kapott szerepet – hazánkban a Csók és csatában láthattuk őt, mint Carmen Rosa. Később már olyan neves sorozatokban kapott epizódszerepet, mint a Bűnös Miami vagy az NCIS. Színésznői karrerje egyre magasabbra ível és számos felkérést kap. Elmondása szerint telenovellában már nem szeretne szerepelni, de amerikai sorozatokban szívesen játszana. 

Ebben az évben megkapta Joanna szerepét a Miles című filmben – melyben olyan sztárokkal dolgozhat együtt, mint Chloe Bridges vagy Alex Neustaedter –, valamint ő lett az egyik főszereplő a Madam Candidate című sorozatban, melynek még nem kezdődtek el a forgatásai, de az már biztos, hogy decemberben startol majd a sorozat. Patricia mellett olyan színészek is szerepelnek a műben, mint Enrique Sapene, Fernando Rivera, Jill Massie vagy Summera Howell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek