Starity

Nekik sem sikerült! Válik gyermeke apjától Janet Jackson

2017. április 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint öt év és egy közös kisbaba után válik a férjétől a Grammy-díjas énekesnő.

hirdetés

Janet Jackson január 3-án, 50 éves korában adott életet első gyermekének, Eissa Al Manának. Bár ez az időszak kellene, hogy a legboldogabb legyen számukra, férjével, Wissam Al Manával úgy döntöttek, véget vetnak kapcsolatuknak és öt éve tartó házasságuknak. Ennek okát nem hozták nyilvánosságra.

Mindketten elfoglalt emberek, de eltökélték, hogy csak azért is jó szülők lesznek, még ha távol is vannak. A döntést közösen hozták meg, Eissa az édesanyjával marad, aki jelenleg Londonban él

– nyilatkozta a The Mailnek egy bennfentes a szakítás kapcsán.

A pár egyébként 2010-ben, egy szálloda megnyitóján találkozott egymással, kapcsolatuk hamar komolyra fordult. Eljegyzésükre két év múlva került sor és még abban az évben oltár elé álltak, hogy összekössék életüket egy szűk körben tartott ceremónia keretein belül.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek