Starity

Kirsten Dunst nagyon kellemetlenül érezte magát a Csábítás forgatása alatt

2017. április 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban augusztusban kerül a mozikba a színésznő új filmje, ami az 1971-ben bemutatott Csábítás remake-je.

hirdetés

Sofia Coppola rendezésében rövidesen a mozikba kerül az amerikai polgárháború idején játszódó Csábítás, melynek középpontjában a sebesült katona, John McBurney áll, akit a konföderációsok egy bentlakásos lányiskolában tartanak fogolyként. A férfi igyekszik összebarátkozni a vele együttélő hölgyekkel, akik beleszeretnek a katonába, így idővel egymás, majd John ellen fordulnak...

A filmben szemtanúi lehetünk majd egy vad szexjelenetnek a férfi főszereplőt alakító Colin Farrell és az Edwinát életre keltő Kirsten Dunst között, ám ennek forgatása nagyon nem volt a színésznő ínyére – kényelmetlenül érezte magát és csak gyorsan túl akart lenni rajta.

A jelenetben a padlón fekszem, a ruháim széttépve. Nem tetszik a dolog, egyáltalán nem jön be. Ha őszinte akarok lenni, végig azért könyörögtem, hogy csak essünk túl rajta olyan gyorsan, ahogyan csak lehetséges

– nyilatkozta a színésznő a CinemaConon, Farrell pedig igyekezett megkönnyíteni a dolgát, hogy ne legyen olyan kínos a szituáció:

Minden szerelmi jelenetben, amit az elmúlt években forgattam, igyekeztem megkönnyíteni a női partnerem dolgát. Őszintén hiszek abban, hogy az ilyen jelenetek esetén a nő kell legyen a főnök, meg kell adni neki azokat a szükségleteket, amiktől kényelmesebben érzi magát és szabadságot adni neki, hogy úgy végezze a dolgát, ahogy az jó neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek