Starity

Stohl fogja vezetni a Való Világ 4-et!

2010. október 16. 14:02   |   Szerző: Zsanett.Zsüliett

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stohl András, a Csillag születik volt műsorvezetője lesz a Való Világ 4 egyik házigazdája.

hirdetés
Stohl fogja vezetni a Való Világ 4-et!

A Bors napilap értesülései szerint Stohl András vezeti majd a Való Világ 4-et, ami várhatóan november első felében startol.

Szenzációs visszatérésre készül a férfi: az RTL Klub új esélyt ad neki, aki a Való Világ legújabb évadjában bekerülhet ismét a nézők szeme elé. Mint tudjuk, Stohl  idén tavasszal, részegen és drog hatása alatt okozott balesete óriási közfelháborodást váltott ki. Kirúgták a Tűzvonalban sorozatból, a Nemzeti Színház is felfüggesztette előadásait, és az RTL Klub is parkolópályára tette, így bukta az X-Faktort. Mára csillapodtak a kedélyek: a Nemzeti visszafogadta színészét, és úgy tűnik, a magyar csatorna is megbocsát.

„Rengetegen elfordultak Stohltól a balesete után, ám megkérdőjelezhetetlen a szakmai profizmusa, és az sem utolsó szempont, hogy a neve összeforrt a Való Világgal. Nélküle el sem lehet képzelni ezt a nagyszabású produkciót” – mondta a bulvárlapnak egy televíziós szakember.

Állítólag Stohl mellé visszahozzák egykori partnernőjét, Lilut is, aki a Való Világ harmadik részét jegyezte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek