Starity

Justin Bieber új klipbeli szerelme énekesnő

2010. október 16. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelent meg a kanadai popszenzáció legújabb videoklipje, a U Smile, amiben Anastasia Kassar a szerelmét játszotta. Bár nem kapott túl sok szerepet, Justin rajongói mégis megszerették... és mint kiderült, nem véletlenül: szép dalokat énekel!

hirdetés
Justin Bieber új klipbeli szerelme énekesnő

Valószínűleg csak a szerencsén múlott, hogy Anastasia került be a 16 éves Justin Bieber legújabb klipjébe – és mekkora szerencséje volt! Ugyanis eddig láthattuk, hogy Justin klipes barátnőit mind megkedvelték a rajongók. Jasmine Villegas énekesnőt például nem sokan ismerték, mielőtt a híres Baby című dal videójában nem láthattuk – és ekkor özönleni kezdtek a rajongói, a videoklipjére pedig több ezren kattintottak rá azonnal.

Anastasia, a legújabb fiatal feltörekvő énekesnő (akit még nem szerződtettek le) a Twitteren hirdeti a zenéjét és a MySpace-oldalát, és gyakran kap visszajelzéseket Bieber rajongóitól, akik segítenek a népszerűségét és hírnevét minél magasabbra emelni.

Ők voltak azok, akik a 19 éves lány MySpace-oldaláról felrakták a dalait a YouTube-ra, hogy minél többen meghallgathassák. Öt teljesen befejezett dala van: My Heart, What You Had, Overdose, Loveless és Party With Me. Az, hogy Anastasia Justin klipjében szerepelt, határozottan fellendítette a karrierjét...

A két legjobban kedvelt dala a Loveless, egy szomorú, szerelmes szám; illetve a Party With Me.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek