Starity

Orlando Bloom megszólalt a Katy Perryvel való szakításával kapcsolatban

2017. április 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel egy évnyi együttjárás után márciusban tett pontot párkapcsolata végére A Gyűrűk Ura sztárja és a One That Got Away énekesnője.

hirdetés
Orlando Bloom megszólalt a Katy Perryvel való szakításával kapcsolatban

Egy évig ők voltak Hollywood ügyeletes álompárja, mostanra azonban végleg elváltak útjaik. Mindazonáltal rajongóiknak nincs oka aggódni, hiszen Katy Perry és Orlando Bloom a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással és szó sincs rossz érzésről közöttük, sőt: barátok maradtak.

Barátokként váltunk el, ami szuper. Mindketten felnőtt emberek vagyunk. (...) Úgy vélem, jobb példát mutatni a gyerekeknek, és megmutatni, hogy egy szakítás nem kell, hogy a gyűlölködésről szóljon

– nyilatkozta Orli az egyesült királyságbeli ELLE magazinnak, és szót ejtett arról az ominózus esetről is, amikor múlt nyáron vakációja során anyaszült meztelenül örökítették őt meg a lesifotósok.

Totál meglepett a dolog. Nem tettem volna ki magam ennek a szituációnak, ha tudom, hogy megtörténhet. Milliószor lefotóztak már millió helyzetben, így elég jó a megérzésem [mikor vannak a közelben fotósok]. Akkor már öt napja egyedül voltunk, senki nem volt körülöttünk Katyvel és elkapott a szabadság érzése. Mit is mondhatnék? Megjegyeztem, hogy az ember sosem szabad igazán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek