Starity

Jude Law fogja életre kelteni a fiatal Dumbledore-t

2017. április 12. 20:08   |   Szerző: Akhillesz98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A stáb már hónapok óta kereste a színészt, aki az ifjú Dumbledore bőrébe bújhatna, és úgy tűnik, megszületett a döntés.

hirdetés
Jude Law fogja életre kelteni a fiatal Dumbledore-t
Fotó: Starity montázs

Ma délután erősítette meg a hírt, a Variety hivatalos Twitter-oldalukon, hogy Jude Law kapta a fiatal Albus Dumbledore szerepét a Legendás állatok és megfigyelésük film folytatásában. A tökéletes színészt hónapok óta bőszen kereste a stáb.

Rengeteg rajongó dühöngött az első rész bemutatása után Johnny Depp miatt, hiszen egy ifjú Gellert Grindelwaldot vártak volna el a képernyőn, ehelyett a már 40-es éveiben járó színészt választották a szerepre. Most pedig ismét egy idősebb, bár annál tehetségesebb színészre esett a választása a készítőknek. 

Hollywood Reporter

A forgatókönyvet a Harry Potter sorozat írónője, J.K. Rowling már régen befejezte, és a stáb már valóban csak a szereposztáson törte a fejét. Köztudott hírré vált, miszerint a második részben tanúi lehetünk a Dumbledore-Grindelwald szerelmi szálnak, így tehát Johnny Depp és Jude Law románcát láthatjuk majd jövőre a mozikban. Természetesen nem az egész film cselekménye erre a szálra fog épülni, hiszen ismét visszatér Newt Scamander (Eddie Redmayne), újra láthatjuk Credence-t (Ezra Miller), valamint a sokak által kedvelt Mr. Kowalski (Dan Fogler) karaktere is visszaköszön majd ránk. 

A folytatás 2018 novemberére várható a mozikba, minden jel arra utal, hogy a stáb hamarosan elkezdheti a forgatást is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek