Starity

Bella Thorne elárulta, mi az igazság a Tyler Posey-Charlie Puth drámával kapcsolatban

2017. április 13. 03:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő megtörte a csendet a tavaly év végi pletykákkal kapcsolatban.

hirdetés

Bella Thorne múlt szeptemberben kezdett találkozgatni a Teen Wolf sztárjával, Tyler Posey-val, nem sokkal később azonban már arról szóltak a híradások, hogy Charlie Puth-nak teszi a szépet. Mint kiderült, Bella akkorra már szakított Tylerrel, de egy korábban készült interjú miatt elvágta magát Charlie-nál is. Az ominózus interjúban ugyanis még Tylerhez fűződő érzéseiről, kapcsolatáról nyilatkozott, Charlie pedig azt hitte, még mindig vele hetyeg. Puth ezt követően igen csúnyán fogalmazott Thorne-ról a Twitteren, aki hiába próbálta, nem tudta tisztára mosni a nevét a történtek után. Most azonban megszólalt az ügyben és tiszta vizet öntött a pohárba.

Charlie anno azt hitte, Tylerrel töltöttem az ünnepeket, és csupa szarságot tweetelt rólam, ami egy csaló, egy ribanc fényét vetítette rám. Elmentem hozzá, majd' rávertem az ajtót és hívogattam őt, hogy mégis mi a francot művel. (...) El tudod képzelni, milyen az, amikor kétmillió ember utál téged valamiért? Ez a srác [Charlie] nyilvánosan meghurcolt és úgy állított be engem, mintha egy kurva lennék. Nő vagyok, jogom van randevúzni

– mondta Bella, aki utálja, hogy jelenleg szingli, nagyon vágyik egy rendes fiú társaságára.

Olyan sok íratlan szabálya van a randizásnak, amit nem szeretek. Szívesebben lennék valakinek az odaadó szerelme, akinek mindent megadnék. Nem szeretem, amikor a telefonom majd' felrobban a különböző srácok üzeneteitől, akiket egyébként nem is igazán ismerek. Ez szívás!

A színésznő még azt is hozzátette, hogy a hírnév igencsak megnehezíti a pártalálási lehetőségeket, nem is beszélve felgyorsult világunkkal és az online közösséggel, ami minden apróságból elefántot csinál.

Az ember elkövet hibákat, amikor fiatal, de hírességként még élesebben bírálnak a botlásaidért, ráadásul a világon mindenki beleszól a dolgaidba. Nem buli az internet legutáltabb személyének lenni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek