Starity

Eredetileg így végződött volna a Micsoda nő

2017. április 13. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Huszonhét évvel ezelőtt került a mozikba a dúsgazdag üzletember és a luxusprosti története.

hirdetés
Eredetileg így végződött volna a Micsoda nő
Fotó: Touchstone Pictures

Richard Gere nemrég vallott arról, hogy a mai napig jó viszonyt ápol kolléganőjével, Julia Robertsszel, akivel annak idején főszerepet játszottak a Micsoda nő című Garry Marshall rendezte romkomban. A színész azóta azt is elárulta, hogy a premier óta nem látta a filmet, ám arról mindeddig mélyen hallgatott, eredetileg milyen fináléval szembesülhettek volna a nézők, ha a készítők nem írják át a forgatókönyvet.

Az eredeti szkript szerint a történet végén Edward és Vivian nem éltek volna boldogan, amíg meg nem halnak – utóbbi ugyanis kábítószer-túladagolás következtében elhalálozott volna, amivel arra kívánták felhívni a nézők figyelmét, milyen is egy Los Angeles-i prostituált élete. Érdekesség, hogy a film címe is változáson esett át: eredetileg 3000-nek keresztelték [ennyi dollárt kapott Vivan egy hétre], de később elvetették az ötletet.

Van egy másik forgatókönyv is, de én magam azt nem láttam. Az egy sötét történet volt, de azt hiszem, Jeff Katzenberg [a Walt Disney Studios egykori elnöke – a szerk.] látott benne fantáziát, és bár azt nem akarta filmre vinni, belelátta ezt a történetet

– nyilatkozta a színész.

Az eredeti forgatókönyv szerint Vivian meghalt volna I Fotó: Touchstone Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek