Starity

Az Amoeba Culture-hoz szerződött Park Ye Eun

2017. április 15. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap lett hivatalosan bejelentve, hogy a Wonder Girls egykori tagja, Park Ye Eun az Amoeba Culture-hoz szerződött le, s ezzel ő lett az ügynökség első női előadója.

hirdetés

A Wonder Girls tíz év után idén februárban oszlott fel, s a négy ex-tag közül csak Yubin és Hyerim döntött a szerződésújítás mellett a JYP Entertainmenttel. A rajongóknak azonban nincs okuk az aggodalomra, mert míg Sunmi a MakeUs Entertainmethez csatlakozott, addig Yeeun az Amoeba Culture-nál találta meg új otthonát.

Egy ideje nyílt titok, hogy Yeeun hónapok óta tárgyalásokat folytat az Amoeba Culture-ral, de április 11-éig semmi biztosat nem lehetett tudni. Akkor aztán az ügynökség hivatalos közleményben bejelentette, hogy megkötötték a szerződést..

Fotó: Instagram

Szeretnénk bejelenteni, hogy április hetedikén az egykori Wonder Girls-tag, Yeeun, azaz Ha:tfelt az Amoeba Culture család része lett. Yeeun egy évtizeden keresztül volt a Wonder Girls tagja, s korábban már megmutatta, hogy művészként sok potenciális lehetőség rejtőzik benne. Keményen fogunk együtt dolgozni, hogy Ha:tfelt folyamatosan meg tudja mutatni kivételes tehetségét és új oldalait. Továbbá szeretnénk köszönetet mondani J.Y. Parknak, aki az elmúlt tíz évben tanácsokkal, támogatással és bátorítással látta el Yeeunt. Isten hozta Ha:tfeltet, mint az Amoeba Culture első női előadóját! Reméljük mindenki érdeklődéssel figyeli jövőbeli tevékenységét és sok bátorítást fog kapni ezetúl is. Köszönjük!

Yeeun Instagram-oldalán írt pár mondatot ezzel kapcsolatban:

Új családom van! Köszönöm szépen a meleg fogadtatást. Mint az Amoeba Culture első női előadója, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy jó zenével rukkoljak elő! Köszönöm.

Az Amoeba Culture egyébként olyan előadók otthona, mint a Dynamic Duo, Primary vagy éppen Crush. Arról azonban egyelőre nincs információ, hogy a 27 éves idol visszatérés mikorra várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek