Starity

Az EMA magyar válogató győztese a The Kolin

2010. október 16. 19:07   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hősök, a Kiscsillag, a Nemjuci, a Neo és a The Kolin közül ismét a The Kolinra szavaztak a legtöbben, így a Kolin már másodszorra képviselheti Magyarországot a madridi MTV Europe Music Awardson.

hirdetés
Az EMA magyar válogató győztese a The Kolin

A magyar formáció már másodszorra szállhat versenybe a Best European Act díjért, amit november 7-én osztanak majd ki az EMA-n.

„Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, és emellett nagyon megtisztelve érezzük magunkat, hogy másodszorra is szerepelhettünk és nyerhettünk az MTV EMA regionális döntőjében. Köszönjük a rajongóknak, akik szavaztak, köszönjük a szakmának, akik ezt lehetővé tették, és nagyon reméljük, hogy idén is méltón képviselni tudjuk Magyarországot” – köszönte meg a rajongóknak a Kolin frontembere, Márkó.

A szintipopzenét játszó The Kolinra már Perez Hilton amerikai celebblogger is felfigyelt, de meglepő módon nem kritizálta, hanem dícsérte a zenekart: „Imádjuk, imádjuk ezt a The Kolin nevű magyar zenekart! Igen, magyarok! Ettől még angolul énekelnek, úgyhogy meg lehet érteni a szöveget. Sose emlegettünk még magyar zenekart, és nagyon boldogak vagyunk, hogy most rögtön a The Kolinnal kezdhetjük. Ha bejön neked a cuki, szexi, mocskos garázsdiszkó, akkor imádni fogod! Olyan, mint amikor a Scissor Sisters találkozik a The Gossippal. Itt meg tudod nézni a szuperklassz San Francisco című videójukat – úgy érzem, az Öbölnek nemsokára új himnusza lesz!!!” – írta egyik bejegyzésében Perez.

A The Kolinra már hétfőtől lehet majd szavazni az MTV oldalán, hogy végre magyar együttes nyerjen az egyik legrangosabb nemzetközi zenei fesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek