Starity

Így húsvétoztak gyerekként Kardashianék – fotók

2017. április 17. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár magánéletük egy nyitott könyv immár évek óta, gyerek- és tinédzserkorukról alig tudunk valamit.

hirdetés

Kardashianék bár jó tíz éve a köztudatban vannak, múltjuk mégis ritkán kerül terítékre. Gyerekkorukból jobbára derűs emlékeket őríznek, amiről ritkán ugyan, de olykor-olykor közzétesznek egy-egy képet. Húsvét alkalmából most a legidősebb nővér, Kourtney nosztalgiázott és megosztott néhány bájos felvételt közel 60 milliós követőtáborával. A képeken húgával, Kimmel láthatjuk, amint a '80-as évek elején tojásokat keresnek egy húsvéti ünnepségen.

Úgy nőttünk fel, hogy az egész család részt vett a húsvéti tojásvadászaton. Szeretném ezt a hagyományt környezetbarát módon életben tartani. (...) A húsvét mindig is nagyon fontos volt a családom számára. Nagyon sok szép emléket őrzök erről az ünnepről. Amikor kicsik voltunk, mindig azzal kezdtük a napot, hogy szépen kiöltöztünk, elmentünk a templomba, majd a misét egy húsvéti tojásvadászat követette. A kedvenc gyerekkori fotóim jó része húsvétkor készült

– írta blogján a 37 éves valóságshow-sztár.

Kim és Kourtney a nagyszüleikkel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek