Starity

Tinédzserkori félresiklott házasságáról vallott Charlie Hunnam

2017. április 18. 03:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ami ártatlan szórakozásnak indult, alaposan visszaütött. A jóképű színész tanult múltbeli hibájából.

hirdetés

Bár köztudott, hogy volt már nős, Charlie Hunnam csak ritkán beszél tinédzserkori botlásáról, aminek kamatostól megfizette az árát. Történt ugyanis, hogy 18 éves korában, mindössze pár hét ismeretség után feleségül vette Katharine Towne színésznőt, akivel a Dawson és a haverok meghallgatásán ismerkedett meg – tettét később igencsak megbánta.

Az volt az első alkalom, hogy Vegasban voltam. Megnősültem, bár a házasság nem sikerült valami jól. Három hete ismertem a lányt és totál egymásba estünk. Az volt az első alkalom, hogy szerelmes voltam. Azt gondoltuk, Mi van, ha nem látjuk újra egymást? Menjünk, házasodjunk össze és akkor biztosan fogunk még találkozni, még ha a válás miatt is.. Szóval elmentünk Vegasba, de még egy italt sem tudtam venni magamnak [ott a korhatár 21 év – a szerk.], így nem hittem, hogy meg tudunk esküdni

– elevenítette fel a színész, aki három évig volt Towne férje.

Három borzalmas, fájdalmas és költséges év következett. A végén csak a macskákat tarthattam meg. Jó volt, úgy fogtam fel, mint egy kisebb győzelmet.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek