Starity

Carrie Fisher nem lesz benne a kilencedik Star Warsban

2017. április 18. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén decemberben kerül bemutatásra a Star Wars: Az utolsó Jedik című film, melyben utoljára láthatjuk a Carrie Fisher alakította Leia hercegnőt.

hirdetés
Carrie Fisher nem lesz benne a kilencedik Star Warsban
Fotó: Lucasfilm

Januárban hozták nyilvánosságra, hogy a nyolcadik Star Wars-film 2017. december 15-én kerül a mozikba, a kilencedik pedig várhatóan két évvel később. Sajnálatos módon az egyik főszereplőt alakító Carrie Fisher karácsony után elhalálozott, pedig több jelenetet is rögzítettek vele a következő két filmhez. Nem sokkal ezelőtt a Lucasfilm közhírré tette, hogy a kilencedik installációban már nem tűnik fel az általa életre keltett ikonikus karakter, Leia hercegnő, ellenben a nyolcadik részben több jelenetben is látható lesz.

Végeztünk a nyolcadik résszel, Carrie pedig fenomenális a filmben. Szerencsések vagyunk, amiért befejezhettük a forgatást múlt nyáron. Sajnálatos módon Carrie elhunyt a kilencedik rész ötletbörzéje idején. Még nem készült el a szkript, de át kell csoportosítanunk mindent a történtek fényében. Nagyon sajnáljuk, hogy Carrie már nem lesz benne a kilencedik epizódban

nyilatkozta a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy nem sokkal azután, hogy kiderült, a színésznő lánya, Billie Lourd is leszerződött a franchise-hoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek