Starity

Ilyen rossz szokásaik vannak a sztároknak

2017. április 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Ahogy nekünk, úgy kedvenceiknek is megvannak a maguk „bogarai” és rossz szokásai, melyeket ha nem is büszkén, de nyilvánosan is vállalnak.

hirdetés

Britney Spears és Olivia Wilde

Rossz szokás: körömrágás

A két szépség ugyanazzal a problémával, a körömrágással küzd már évek óta. Bár mindketten tettek fogadalmakat arra vonatkozóan, hogy leszoknak róla, eddig egyiküknek sem sikerült. Ahogy a többség, úgy ők is vészhelyzetben fordulnak ehhez a pótcselekvéshez.

Sarah Jessica Parker és Halle Berry

Rossz szokás: ajakrágcsálás

A Szex és New York sztárja diszkomfortérzetét szokta levezetni azzal, hogy az ajkait rágcsálja, ami Halle-nek is ismerős szokás, ő szintén így kezeli a kellemetlen helyzeteket. Elmondása szerint ajakbalzsam használatával próbálja leszoktatni magát a rágcsálásról több-kevesebb sikerrel.

hirdetés

Rihanna és Kylie Jenner

Rossz szokás: internetfüggőség

A California King Bed énekesnője el sem tudja képzelni az életét internet és közösségi média nélkül. Korábban ki is vizsgáltatta magát és megállapították nála a súlyos addikciót, amihez az is társul, hogy egyenesen retteg attól, hogy egyszer népszerűtlen lesz. Kylie helyzete sem jobb: ő sem tudna már élni a közösségi oldalak és az onnan felé áradó szeretet és csodálat nélkül. Egy interjúban elárulta, hogy a közösségi médiának és a gyerekként őt ért sérelmek miatt kapott rá a szépészeti beavatkozásokra.

Barbra Streisand és Mila Kunis

Rossz szokás: imádják a gyorséttermi kosztot

Bár a hírességek többsége az egészséges életmódot hirdeti, Barbra és Mila ennél távolabb nem is állhatna. Előbbi imádja a fánkokat és cukrozott gabonapelyheket, utóbbi pedig inkább a sós finomásokért (hamburger, pizza, hotdog) rajong. Barbra bűnös élvezetének köszönhetően sokszor 10-15 kilót is felszed pár röpke hét alatt, Mila pedig nem titkolja, hogy csak a szerepei kedvéért szokott lefogyni, máskülönben csupa gyorséttermi finomságot fogyaszt.

Lana Del Rey és Katherine Heigl

Rossz szokás: dohányzás

Lana büszkén hirdeti, hogy esze ágában sem áll leszokni a dohányzásról, ugyanis meglátása szerint egy jó reggel egy csésze kávéval és egy szál cigivel kezdődik. Katherine ezzel szemben már számtalanszor megpróbálta letenni a koporsószögnek is csúfolt füstölgő rudakat, a mai napig nem sikerült megszabadulnia rossz szokásától.

Cameron Diaz és Katy Perry

Rossz szokás: beteges tisztaságmánia

A Míg a Jackpot el nem választ színésznője nyíltan vállalja, mennyire finnyás. Ismerősei előtt nem titok, milyen kellemetlenül érzi magát a nyilvános helyeken és mereven elutasítja, hogy ajtókilincshez érjen. Ha mégis ki kell nyitnia egy ajtót, azt rendszerint a könyökével teszi. Katy ellenben a külsejére ilyen kényes – bárhova megy, legalább egy tucat fogkefét visz magával és naponta minimum hatszor mossa meg a fogait a szép mosoly érdekében.

Adele és Jessica Simspon

Rosz szokás: rágózás

Valószínűleg mindannyian egyetértünk azzal, hogy szörnyen illetlen, ha valaki beszélgetés közben is rágógumin kérődzik, hát még ha több ezer ember van körülötte! Adele márpedig nem tud lemondani a rágóról – fellépései közben is folyamatosan rágcsál, ha csak teheti, Jessica pedig a nikotinos gumira van rákattanva, noha soha nem dohányzott.

Helen Mirren és Keira Knightley

Rossz szokás: káromkodás

Az Oscar-díjas Mirren minden bizonnyal úgy érezheti, hogy megengedheti magának, hogy kíméletlenül őszinte legyen, érzéseit sosem rejti véka alá, amivel olykor meg-megsérti szeretteit, munkatársait. Mindazonáltal nem ő az egyetlen, aki csúnyán beszél Hollywoodban: Knightley úrinőhöz nem illően sokszor olyan, mint egy kocsis – az átkozódás annyira beleépült a beszédébe, hogy észre sem veszi, ha káromkodik.

Victoria Beckham és Christina Aguilera

Rossz szokás: vásárlásmánia

Az egykori Spice Girl nem hiába dolgozik a divatiparban, hiszen a ruhák szerelmese, és mint ilyen, évente 150 ezer dollárt (~ 42 millió forint) költ ruhákra. Elmondása szerint, ha meglát egy neki tetsző darabot, több színben és méretben is vesz belőle – kétszer aligha lehet rajta ugyanazt a ruhát látni. X-Tina is hasonló problémával küzd: annyi holmija van, hogy már nem tudja hova tenni.

Jennifer Lopez és Sofía Vergara

Rossz szokás: koffeinfüggőség

Magával a kávézással alapvetően nincs is probléma, ám olykor J.Lo és Sofía is átesik a ló túloldalára és túl sok koffeint visz be a szervezetébe, ami köztudottan nem túl egészséges, bár ki tudja, talán épp ennek köszönhetik el nem múló fiatalságukat.

via Bright Side

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek