Starity

Itt vannak a Queen + Adam Lambert koncert jegyárai

2017. április 19. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mától a Queen és az Adam Lambert Fan Club tagjai már elővételben megvásárolhatják a jegyeket, míg a többiek április 21-től.

hirdetés
Itt vannak a Queen + Adam Lambert koncert jegyárai
Fotó: Ultimate Classic Rock

2017. november 4. - Papp László Budapest Sportaréna | Jegyek kaphatók 2017. április 21-től a www.broadway.hu oldalon!

Mit tegnap beszámoltunk róla, a Queen + Adam Lambert formáció Budapestre érkezik november 4-én. Április 19-én, a mai napon, elindult az elővétel a fanclub tagjainak, míg mindenki más április 21-től vásárolhatja meg a koncertjegyét a Broadway.hu-n keresztül.

Felhívnánk mindenki figyelmét arra, hogy csak a Broadway.hu-n és annak hivatalos jegyirodáin keresztül vásároljon, mivel pár oldal már most értékesíteni kezdett, azonban azoknak a jegyei jóval drágábbak és még csak nem is érvényesek.

JEGYÁRAK

– kiemelt álló: 29.900

– álló: 19.900

– ülő:

» 12.900

» 16.900

» 19.900

» 24.900

» 32.900

A formáció november elején érkezik Európába, és december közepéig 24 arénában mutatja be új, látványos és számos meglepetést is tartogató produkcióját. A különös gonddal összeállított vadonatúj műsor keretében megemlékeznek majd a Queen legnagyobb példányszámban eladott, a News of the World című lemez megjelenésének 40. évfordulójáról is. Az 1977-ben megjelent albumon szerepeltek a „We Will Rock You” és a „We Are the Champions” című örökzöld himnuszok is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek