Starity

Kris Jenner teljesen kiakadt Caitlynre könyve végett

2017. április 20. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kris Jenner állítja, exe kitalálta a könyvének tartalmát, és semmi nem állja meg a helyét.

hirdetés
Kris Jenner teljesen kiakadt Caitlynre könyve végett
Fotó: Mirror

Gond a paradicsomban: elég volt a Jenner családnak feldolgozni, hogy Bruce bejelentette, nővé operáltatja magát és Caitlyn Jennerként folytatja tovább az életét, de még egy mindent leleplező könyvet is kiadott.

A manager mama természetesen elolvasta a könyvet, és semmi jót nem tud róla mondani. A Keeping Up With The Kardashians egyik részében nyílt meg Kimnek, hogy az exe, hogy átver mindenkit és miképpen alázza meg őket.

Elolvastam, és egyetlen jó dolgot tudott rólam írni, még pedig, hogy jól mutattam mellette egy partin

– fakadt ki Kris, mire Kim értetlenül nézett, hiszen édesanyja volt a legtartósabb kapcsolata az egykori Bruce-nak.

Nincs semminek értelme! Mindent csak kitalált. Miért kell úgy beállítania, mintha egy seggfej lennék? Kíváncsi voltam, szóval annó megkérdeztem, „Mi a fene folyik itt?”. Mire azt mondta, „sosem értenéd meg”. A könyvben pedig azt írja, Kris tudta, tudta... Kris tudta, mielőtt ágyba bújtam volna vele. Micsoda? Ez nagyon megalázó.

Kim a kameráknak a következőt mondta:

Anyukám olyan keményen próbálkozik... Próbálja összetartani a családot, hogy béke legyen a gyerekek körében. Caitlynnek minden joga megvan, hogy úgy érezzen, ahogy akar, de miért keveri bele ebbe anyut?

Kris olyannyira berágott exére, hogy nem is akarja őt látni a jövőben.

Tényleg próbáltam jobbá tenni a kapcsolatunkat és megérteni mindent, elfogadni, hogy elképzelhető, hogy valamit nem látok. Azonban befejeztem, hogy kinyissam az otthonom ajtaját, a szívemet és elmémet egy olyan személynek, aki szarik mindenre. Végeztem. Senkiben nem csalódtam még ekkorát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek