Starity

Film készül a Rampage játékból

2017. április 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma már szinte minden nagyobb sikerű játékot felölel a filmipar és kisebb-nagyobb sikerekkel vászonra viszi. 2018-ban újabb példát láthatunk majd erre.

hirdetés
Film készül a Rampage játékból
Fotó: youtube.com

1986-ban jelent meg az első Rampage játék, amivel akkor még játékgépeken játszhattunk. Azután elkezdett fejlődni a „játékipar” is és a nagyobb platformok, úgy, mint a Playstation és a Nintendo teret hódítottak.

A játék annyiból áll, hogy szörnyeket kell irányítni és túlélni velük a rájuk mért támadásokat a hadsereg által. Mindenki ugyanarra gondol? Igen, újabb gigantikus szörnyekkel fognak megküzdeni a színészek a filmvásznon akár csak a Godzillában vagy a Tűzgyűrűben.

2011 novemberében merült fel először a szó arról, hogy filmet készítenének a játékból. A New Line Cinema és John Rickard elkezdett dolgozni a „nyers verzión”.

2015 júniusában már konkrét főszereplője is volt a mozinak Dwayne Johnson személyében és a producert is megnevezték, aki Beau Flynn lett. Júliusban pedig a rendező is testet öltött Brad Peyton személyében, aki olyan filmeket rendezett, mint a San Andreas.

A színészek idén áprilisban elkezdtek aktívan posztolgatni fényképeket a forgatásról, tehát jövőre minden bizonnyal a mozikba fog kerülni a film. Dwayne Johnson már biztosan benne lesz a moziban, mellette szerepet fog még kapni mindenki Negan-e: Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Will Yun Lee, Marley Shelton, Malin Akerman és a Spectre Moneypennyje: Naomie Harris is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek