Starity

Szólóban mutatkozik be a Davichi énekesnője, Lee Hae Ri

2017. április 22. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Davichi tagjaként, Lee Hae Ri számtalan alkalommal mutatta meg tehetségét, s most szólózásra kapott lehetőséget. Debütáló szólólemeze h címmel a minap jelent meg.

hirdetés

Április elején adták a rajongók tudomássára, hogy a Davichiből ismert Lee Hae Ri szólistaként fog bemutatkozni. Debütáló szólólemezének előfutáraként április 12-én megjelentették PATTERN című dalát és a hozzá forgatott klipet - teljesen új oldalát mutatva be.

A 32 éves aranytorkú énekesnő első önálló korongja végül nem sokkal később, április 19-án jelent meg h címmel, a  미운 날 (Hate that I Miss You) rövidfilmjével együtt, s ezzel ismét a ballada műfajhoz fordult.

A debütáló EP-n összesen hét dal sorakozik fel (a hetedik csak a fizikai formátumú CD-n kapott helyet), zömében balladákkal találkozhatunk, valamint  két koncepció találkozik a kiadványon: Black h, illetve White h, amíg előbbi a PATTERN című dalnál figyelhető meg, addig utóbbi a 미운 날 (Hate that I Miss You)-nál.

Íme a dallista:

  1. PATTERN
  2. 그대라는 계절
  3. 미운 날 (Hate that I Miss You)
  4. 종이별의 꿈
  5. 우린
  6. 보이지 않아도
  7. 미운 날 (Hate that I Miss You) (Piano ver.)
A borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek