Starity

IU – Palette: megjelent a várva-várt negyedik stúdióalbum

2017. április 22. 21:09   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új, Palette címre keresztelt negyedik stúdióalbumával és a korong névadó dalához készült rövidfilmmel tért vissza a fiatal dél-koreai idol, IU.

hirdetés

2015 októberi Chat-shire középlemeze óta nem sokat lehetett hallani zenei téren IU-ról, de a rajongók már egy ideje sejtették, hogy hamarosan érkezik az új anyag. A bejelentéshez híven megkezdődött a beharangozás - először március 24-én a 밤편지 (Through the Night) című dal érkezett, amit április 7-én a 사랑이 잘 (Can't Love You Anymore) feat. Oh Hyuk követett, mint az album előfutárai.

Április 21-én viszont véget ért a hosszú várakozás, hiszen aznap dobta piacra új, immáron negyedik stúdióalbumát Palette címmel és a korong névadó dalához készült klip napvilágot látott. 

Érdekesség, hogy a fentebb említett három dal perfect all-kill, illetve all-kill rangot érte el a dél-koreai zeneletöltő oldalakon - a fiatal idol csak úgy tarol, nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a visszatérése.

A tíz szerzeményt felsorakoztató stúdióalbum dalait (kivéve 그렇게 사랑은) vagy maga IU írta, vagy pedig társszerzőként működött közre, valamint a produceri feladatokat is ő látta el.

Íme a dallista:

  1. 이 지금
  2. 팔레트 (Palette) (feat. G-Dragon of Big Bang)
  3. 이런 엔딩 (Ending Scene)
  4. 사랑이 잘 (Can't Love You Anymore) feat. Oh Hyuk
  5. 잼잼 (Jam Jam)
  6. Black Out
  7. 마침표
  8. 밤편지 (Through the Night)
  9. 그렇게 사랑은
  10. 이름에게 (Dear Name)
A kiadvány borítóképe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek