Starity

Interjú + fellépés! Harry Styles a legőrültebb pletykákra reagált karrierje során

2017. április 22. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hibátlanul előadta Sign of the Times dalát Harry Styles, majd leült a vendégek mellé beszélgetni.

hirdetés

Harry Styles a The Graham Norton Show-ban jelent meg április 21-én, ahol előadta Sign of the Times kislemezét, mielőtt helyet foglalt volna a vendégek között. Styles a Gucci legújabb kollekciójának egyik darabját viselte, amiből a komikus Rob Brydon hamar viccet csinált: „Örülök, hogy megkaptad a pizsamát, amit küldtem.”

Styles beszélt debütálóalbumáról, arról, hogy szólóban tervezi majd a jövőjét, és egyéb random dolgok is előjöttek.

Izgatott vagyok és nagyon büszke rá, mivel keményen dolgoztam a lemezen

– árulta el Styles.

Elmondása szerint egyelőre nem érez hiányt a 1D miatt, hiszen fantasztikus és támogató banda áll mögötte, és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy velük dolgozhat. Brydon erre megkérdezte, hogy egy hotelben szállnak-e meg, vagy a bandának ~valamivel rosszabb körülmények jutnak, majd Styles végül megrázta a fejét, tehát nem egy szálláson térnek nyugovóra.

The Graham Norton Show

Ismét feljött a hírhedt hányás, aminek Los Angelesben egy „emlékhelyet” állítottak. Harry szerint az édesanyja volt, és azonfelül, hogy kicsit megbotránkozott, szerinte elképesztő, hogy az emberek erre időt szántak, szóval próbálja pozitívan nézni. Graham viccelődött azzal, hogy még egy hajszála is elkelt az eBayen, mire a vendégek megijedtek, hogy még a hányását is megvették, és, ha igen, akkor vajon a vevő mihez kezdett vele – Styles erre nem mondott semmit, csak nevetett. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valóban elkelt a hányása az eBayen, de nem javította ki a hostot.)

Az interjú végén csak arcmimikával reagálhatott a legőrültebb pletykákra. Igaz volt, hogy a Fleetwood Mac koncertre répatortát csempészett be, azonban Liammel nem kaptak chlamydia-fertőzést egy koalától. Az nem volt egyértelmű, hogy valóban jelentkezett-e a fiatal Han Solo szerepére a közelgő Star Wars filmben – korábban pletykálták, azonban nem erőssítette meg vagy tagadta, csak mosolygott. Végezetül pedig az Obama-románcról, miszerint szexuális kapcsolatban állt az Egyesült Államok elnökével, „jogilag nem mondhat semmit”.

Nézd meg a teljes interjút itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek