Starity

Topless fotót tett közzé magáról Kesha

2017. április 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábban testképzavarral és étkezési problémákkal küzdött énekesnő végre elfogadta magát olyannak, amilyen.

hirdetés

Február közepén hozta nyilvánosságra Kesha menedzsere, Monica Cornia azokat az e-maileket, melyben Dr. Luke producer a súlya miatt kritizálta az énekesnőt, aki korábban is nyíltan vállalta, hogy étkezési problémákkal küzdött. A szőke szépség sosem tagadta, mennyire megkeserítette a folyamatos koplalás, amibe saját elmondása szerint kis híján belehalt.

Az emberek nem szívesen beszélnek az étkezési problémáikról... én azonban szeretném, ha tudnák, nincsenek egyedül. Nem az ő hibájukból alakul ki és nem is a gyengeség jele. Ez egy betegség. Korábban szégyelltem erről beszélni, de most már szeretnék. Az ember ebbe belehalhat – engem is kicsinált majdnem.

Ezt az időszakot mostanra sikeresen maga mögött hagyta az énekesnő, aki vasárnap, brockporti fellépése előtt egy topless felvételt tett közzé magáról az Instagramon, ami azt igazolja: megbékélt önmagával és a külsejével.

 

Kesha (@iiswhoiis) által megosztott bejegyzés,

Kesha egyébként egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, hogy igyekszik távol tartani magát a közösségi médiától, mivel rengeteg rosszindulatú hozzászólást kap, amik sokszor kikezdik az idegeit.

Akkor vagyok a legboldogabb, amikor a valódi életemet élem, nem pedig akkor, ha online vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek