Starity

18 évvel az első rész bemutatása után jön a Hát nem baba! folytatása

2017. április 25. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már évek óta ígérik, de most végre megvalósul az álom: jön a Hát nem baba! második része.

hirdetés
18 évvel az első rész bemutatása után jön a Hát nem baba! folytatása
Fotó: Walt Disney Pictures

2000 márciusában mutatták be Tyra Banks és Lindsay Lohan főszereplésével a Hát nem baba! című családi filmet, melynek folytatásáért évek óta könyörögtek a rajongók. 2015-ben felcsillant a remény egy esetleges második filmre vonatkozóan – akkor a készítők 2016 decemberére tűzték ki a produkció bemutatását, ám ez elmaradt.

Nemrég a Freeform bejelentette, hogy egy televíziós film keretein belül elvállalja a második installáció filmrevitelét, ezzel egyidőben pedig le is szerződtették az eredeti film főszereplőjét alakító Bankset. A csatorna azt is közzétette, hogy a Hát nem baba! 2-t 2018 decemberében mutatják be karácsonyi filmként, és mivel addigra 18 évnyi távolságra kerül az első rész bemutatása, úgy a főszereplő Eve is sokkal érettebb karakterként jelenik meg.

A modell-színésznő egyébként nemcsak főszereplőként, hanem producerként is kiveszi a részét a munkálatokból, és saját elmondása szerint nagyon szeretné, ha egykori kolléganője is szerephez jutna a produkcióban.

Tyra és LiLo nagyon élvezték a közös munkát annak idején I Fotó: Walt Disney Pictures

Nagyon szeretnék rábízni Lindsay-re egy szerepet. Nem is tudom, hány éve láttam utoljára. Amikor találkozunk, mindig megölel, ahogy annak idején is tette, mintha még mindig tízéves lenne

– nyilatkozta az E! Online-nak Tyra, majd LiLónak címezve így üzent:

Lindsay, nagyon szeretnék adni neked valamit a Hát nem baba! folytatásában. Benne vagy?

Az első film története dióhéjban: Casey (Lindsay Lohan) édesanyja halála óta egyedül él az apjával. Egyik nap a könyvesboltban meglát egy varázskönyvet, amivel megpróbálja édesanyját életre kelteni. De hiba csúszik a számításba, és édesanyja helyett az apja munkatársnőjétől kapott baba Eve (Tyra Banks) kel életre. Casey lassan megkedveli Eve-t, ám időközben az Eve babák gyártását le akarják állítani. (Port.hu)

via EW

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek