Starity

Szexuálisan zaklatták a Barátok közt sztárját

2017. április 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tóbiást alakító színésszel egy színházi előadás után történt az incidens.

hirdetés
Szexuálisan zaklatták a Barátok közt sztárját
Fotó: RTL Klub

Az utóbbi időben egyre több külföldi világsztár vállalta fel, hogy a múltban molesztálták, most pedig az RTL Klub közel két évtizede futó sorozatában játszó Józan László vallott arról a Borsnak, hogyan zaklatta őt egy rajongója egy színházi előadása után – az ominózus esetnél ráadásul édesanyja és keresztanyja is jelen volt.

Több rajongó is várt engem és a színésztársaimat. Ez a hölgy először azt mondta, haza akar kísérni. Természetesen közöltem vele, hogy arról szó sem lehet. Már azt sem értettem, hogyan képzeli, de ami ezután következett, azt meg végképp nem. A 35-40 év körüli hölgy ugyanis kérdezés nélkül rámarkolt elöl a nadrágomra. Az első érintést nem tudtam kivédeni, de aztán még többször is megpróbálta, akkor már ellenálltam. Fogalmam sincs, mi járt a fejében, talán az, hogy neki ez jár? Amikor kérdőre vontam, nem adott értelmezhető választ, viszont aztán több utcán keresztül követett minket. Hazáig végül nem jött el, annak nagyon nem örültem volna

– elevenítette fel a kínos történetet a tévésztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek