Starity

Hivatalos: Jeff Goldblum leszerződött a Jurassic World második részéhez

2017. április 27. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 64 éves filmsztár nemrég aláírta szerződéseit, így biztosítva helyét a jövő nyáron bemutatásra kerülő sikervárományos filmben.

hirdetés
Hivatalos: Jeff Goldblum leszerződött a Jurassic World második részéhez
Fotó: Universal Pictures

Bár már korábban is volt szó arról, hogy Jeff Goldblum visszatér a Jurassic Park-franchise-hoz, a színész akkor még hezitált. Mostanra elfogadta a neki ajánlott szerződést, így mindenképp visszatér a dínós „élményparkba”, hogy potenciális csemegéül szolgáljon az őslényeknek.

Jeff karaktere, Dr. Ian Malcolm az 1993-ban bemutatott Jurassic Parkban tűnt fel először, majd négy évvel később, Az elveszett világ címet viselő második részben alakította őt legközelebb, mely filmnek ő volt a központi szereplője. A 2001-es harmadik részben és a 2015-ben bemutatott Jurassic Worldben azonban nem láthattuk viszont, így nem csoda, ha a rajongók izgatottan várták, hogy vajon ezúttal leszerződik-e.

A Jurassic World egyébként óriási siker volt a mozikban – bevételei nyomán a világ valaha volt negyedik legtöbb bevételt hozó filmje lett. A folytatás 2018. június 22-én kerül a mozikba Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek