Starity

Második házassági évfordulóját ünnepli Ian Somerhalder és Nikki Reed

2017. április 27. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárpár ma is ugyanolyan szerelmes és boldog, mint kapcsolatuk kezdetén.

hirdetés

Azt mondják, a házasság első éve a legnehezebb, és ez különösen igaz volt Ian Somerhalder és Nikki Reed esetében is, hiszen annak idején valódi kihívás elé állították őket a rajongók, akik nem nézték jó szemmel, hogy a Vámpírnaplók sztárja sorozatbeli kolléganőjével, Nina Dobrevvel való szakítása után annak barátnőjével lépett tovább. Kapcsolatukat a média is kikezdte, ám Ian és Nikki bebizonyították, hogy szerelmük ennél jóval erősebb, nemrég pedig az is kiderült, hogy Ninával sincs köztük harag – a pletykákkal ellentétben jó viszonyt ápolnak egymással.

Az első, viszontagságos évet egy csodálatos második követte – a sztárpárról csak úgy sugárzik a boldogság, ami nem is csoda, hiszen magánéletük harmonikus, emellett pedig a pozitivitás jegyében élnek: ott segítenek, ahol csak tudnak. Saját bevallásuk szerint már csak egy baba hiányzik a képből, akinek ideje talán hamarosan el is érkezik most, hogy Ian befejezte a Vámpírnaplók forgatását.

A legcsodálatosabb embernek a világon: Köszönöm neked ezt a két elképesztő házas évet! Ma, napra pontosan két évvel ezelőtt mondtuk ki egymásnak a boldogító igent, én pedig nem is lehetnék boldogabb és hálásabb neked ezért az életért. Köszönöm, hogy a legjobb barátom vagy, amiért keményen dolgozó, kedves, a legtürelmesebb és legtehetségesebb nő vagy, akit valaha ismertem. Szerelmem, azt mondom, tudom, hogy még sok-sok ilyen évünk lesz, csak győzzük számolni. Szeretlek

– írta élete értelmének Ian az Instagramon, Nikki pedig ekképp emlékezett meg a jeles alkalomról:

A pasim, a férjem, az édesem, a partnerem, a jobbik felem. Két évvel ezelőtt, ebben a pillanatban kéz a kézben tartottunk életünk következő fejezete, a közös fejezetünk felé. Melletted minden egyes nap jobb, mint az előző és minden pillanat egy újabbért kiált. Életünk vízválasztói között navigálni veled a legjobb kaland, amit csak el tudtam képzelni. Megmászunk, túlnövünk és nevetünk minden akadályon. Köszönöm, hogy pontosan az vagy, aki és hogy mindenestől szeretsz engem. Köszönöm, hogy hajlandó vagy még mélyebbre merülni. Előtted fogalmam sem volt arról, hogy így is lehet élni. Boldog évfordulót!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek