Starity

Ennyi volt: Kylie Jenner túltette magát Tygán

2017. április 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves tévésztár nem szomorkodik korábbi kapcsolata miatt – máris új pasit talált magának.

hirdetés

Bár Kylie és Tyga korábban is szakítottak már, most úgy tűnik, nem fognak visszatalálni egymáshoz, ahogy azt a múltban tették. A pár egyik barátja szerint a lány már túl is lépett a rapperen és egy közös ismerősükkel, Travis Scott-tal randizik, akivel a Coachella fesztiválon kéz a kézben jelentek meg. Az újdonsült párt legutóbb kedden, egy sportmérkőzésen csípték el a fotósok, ahol meglehetősen jól érezték magukat egymás társaságában.

Travis és Kylie évek óta ismerik egymást. Los Angelesben vannak közös ismerőseik, és több rendezvényen is együtt jelentek meg. Nem tudom, hogy hivatalosan minek titulálják a kapcsolatukat, de úgy tűnik, barátságnál már több van köztük

– nyilatkozta az ET-nek egy bennfentes, majd így folytatta:

Tyga annak idején megtiltotta Kylie-nak, hogy más srácokkal lógjon együtt. Nagyon féltékeny barát volt, ennek fényében nem is tudom, milyen közeli barátságot ápolhatott azelőtt Kylie Travisszel, tekintve, hogy milyen sokáig volt együtt Tygával.

Az ismerős egyúttal azt is megerősítette, hogy az egykori szerelmesek szakítása ez alkalommal végleges.

Aki ismeri Kylie-t és Tygát, az tudja, hogy az egyik pillanatban együtt vannak, a másikban nem. Már ezelőtt is tartottak több szünetet, de Kylie azt mondja, ezúttal végleges a szakítás. Mivel már máskor is szétmentek, nem sokan hisznek neki, de sokkal jobb neki Tyga nélkül. Nagyon szereti őt és mindig megtalálta a módját, hogy megbocsásson neki.

Ami azt illeti, Tyga sem lógatja az orrát Kylie után: a közelmúltban a makeup-mogul hasonmásával, Jordan Ozunával kapták lencsevégre, de a lány tagadja, hogy együtt lennének.

OMG! Emberek, nem radizok Tygával. Ugyan már!

Jordan tagadja, hogy romantikus lenne a viszonyuk I Fotók: FameFlynet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek