Starity

Személyes blogot indított Szekeres Adrien

2017. április 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szekere Adrien elindította személyes blogját, Az én világom" címmel, mellyel elsősorban inspirálni szeretne, kedvet csinálni a hétköznapokhoz. Megmutatni, hogy mennyi szépség van a mindennapokban, csak fel kell őket fedezni. No és természetesen szeretne közösséget építeni, kapcsolatot teremteni, élményekről beszámolni, és érdekes történeteket megosztani. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk az énekesnővel.

hirdetés

– Mikor merült fel a blog gondolata?

– Már a múltban volt lehetsőségem blogolni magazinoknak. Szeretek írni és a rajongóimmal is napi szinten kommunikálok e-mailen vagy a Facebookon keresztül. Gyarkran megesik, hogy érkezik egy-egy levél is. Az elmút 3 évben egyre több olyan üzenetet kaptam, amiben a rajongók kiváncsiak voltak egy receptre, egy könyvre, egy filmre, vagy arra, hogy hogyan kezdtem el jógázni. 

– Kinek fog szólni a blog?

– Ez azért alapvetően egy csajos blog lesz. Egy olyan „egy fenékkel négy lovat megülő” típusú nő blogja. S mindezt azért, mert arra gondoltam, hogy az, ami egy kis közösségben sokakat inspirál, vagy segít, vagy csak más szögből világít meg helyzeteket, az talán másoknak – nem csak a körülöttem élőknek – is adhat valamit.

– Mi a titkod? 

– Szépen élek. Viszonylag nyugalomban (szerintem). Sok mindent tudatosan alakítok ki magam körül annak érdekében, hogy harmonikus legyen az életem, az életünk. Nem, sajnos nem tudom arra a választ, hogy „mi a titok?”. Nem tudom, mitől harmonikus valakinek az élete (és az sem biztos, hogy mindenki erre vágyik), nincs titkos receptem a tuti jóra, de ha inspirálódnál egy, a hivatását és a családját is szenvedélyesen szerető nő életének néhány pillanatából, akkor nézz itt körül, ugyanis ezért kelt életre „Az én világom”.

– Milyen témákkal fogsz foglalkozni? 

– Alapvetően mindennel, ami körülvesz vagy foglalkoztat a színpadon kívül. De a rend kedvéért életmód, gasztro, kultúra, kreatív és egy havi kedvenc. Mindig lényeges lesz a történet, amibe beágyazok egy receptet, vagy könyvajánlót. Szeretek főzni, enni, éttermeket és piacokat felfedezni és közben beszélgetni az emberekkel. Az egyik legnagyobb kikapcsolódás számomra, amikor a gyerekekkel alkotunk valamit. Jógázom és nincs nap, amikor ne olvasnék. Mindig keresem az érdekes filmeket, kiállításokat, színdarabokat. Erről és még többről fogok írni nektek!

– Mennyi időd van írni? 

– Vannak időszakok, amikor semmi másra nem vágyom, csak kint ülni a kertben egy füzettel és írni. Most sikerül is. Biztos vagyok benne, hogy ősszel és főleg télen nem lesz ennyi időm. Ezért is dötöttem úgy, hogy csak heti szinten frissítem a blogot. Nem merek többet bevállalni. De szerintem lesz bőven mit olvasni így is. 

 

Kattints ide, ha kedved támadt bekukkantani Szekeres Adrien világába!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek