Starity

Kate Hudson édesanyja, Goldie Hawn 15 éve hagyta el Hollywoodot

2017. április 28. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 71 éves, Oscar-díjas színésznőt másfél évtized kihagyás után a májusban bemutatásra kerülő Ó, anyám! című filmben láthatják viszont rajongói.

hirdetés

Az Interview magazin számára lánya, Kate Hudson készített interjút Goldie Hawnnal, aki a beszélgetés során őszintén vallott arról, hogy milyen jó döntésnek tartja, hogy annak idején elhagyta a filmipart és nem félt segítséget kérni, amikor úgy érezte, egyedül képtelen megbirkózni a ránehezedő nyomással.

Minden, amit akartam, a boldogság volt. Ha őszinte akarok lenni, fiatal koromban folyton azt olvastam mindenhol, milyen elcseszett hely ez a Hollywood. Én csak normális szerettem volna lenni. Normális életre vágytam és persze gyerekekre. Amikor kiválasztottak egy televíziós műsor főszerepére, szorongani kezdtem, ezért úgy gondoltam, a szarvánál fogva érdemes megragadni a bikát, és felkerestem egy pszichológust. Ez volt életem legjobb döntése

– magyarázta a színésznő, aki nem sokkal a World Trade Centerrel történt tragikus terrortámadás után hagyott fel a színészkedéssel – legutóbb a 2002-ben bemutatott Örök lányok című alkotásban láthattuk –, hamarosan azonban visszatér a mozivászonra, ugyanis elfogadta az Ó, anyám! főszerepét, melyet május 11-én mutatnak be hazánkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek