Starity

Rhapsody Of Fire: Bemutatkozott az új énekes

2017. április 30. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy 21 év után távozik a csapat köreiből Fabio Lione énekes, akinek utódja a Teodasia zenekar frontembere lett.

hirdetés

Fotó. Facebook / Rhapsody Of Fire

A tavalyi év során hatalmas változás történt az olasz származású Rhapsody Of Fire nevű zenekar háza táján, ugyanis huszonegy év közös zenélés után Fabio Lione énekes távozott a csapat köreiből. Az énekes döntése teljes mértékben érthető, hiszen négy zenekart aligha tudna fenntartani. 1998-ban alapította meg saját zenekarát, a Vision Divine-t, 2013-ban csatlakozott az Angrához, most pedig egy újabb formációt erősít, az Eternal Idolt, melynek első lemeze hamarosan a boltok polcaira kerül.

A zenekar akkor egy, a Facebookon megosztott posztban elárulta, hogy ez egy nagyon nehéz időszak most számukra, de készen állnak az új kalandokra, és elmondásuk szerint ez egy jó lehetőség arra, hogy minél izgalmasabb zenét tudjanak majd készíteni. Nem sokkal később egy videó keretein belül mutatták be új vokalistájukat, a 31 éves Giacomo Voli személyében, aki 2014-ben az olasz The Voice tehetségkutatóban a második helyen végzett.

Az új felállású csapat május 26-án fogja piacra dobni a Legendary Years elnevezésű válogatáslemezét, ami kezdetleges munkásságát foglalja magába (1997-2002),  azokkal a nagy sikerű dalokkal a számlistán, melyek ezen időszak alatt születtek meg – immáron Giacomo énekével. Ennek fényében, a rajongók nemrég fültanúi lehetnek a korong beharangozó tételének, a When Demons Awake című szám képében, ami Giacomo hivatalos bemutatkozása is egyben.

Íme a dallista:

  1. Dawn Of Victory
  2. Knightrider Of Doom
  3. Flames Of Revenge
  4. Beyond The Gates Of Infinity
  5. Land Of Immortals
  6. Emerald Sword
  7. Legendary Tales
  8. Dargor, Shadowlord Of The Black Mountain
  9. When Demons Awake
  10. Wings Of Destiny
  11. Riding The Winds Of Eternity
  12. The Dark Tower Of Abyss
  13. Holy Thunderforce
  14. Rain Of A Thousand Flames
A kiadvány borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek