Starity

Catherine Siachoque szerepet kapott a La Fan című sorozatban

2017. április 29. 02:02   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai színésznő is feltűnik a Telemundo új sorozatában, mely a La Fan címet viseli.

hirdetés
Catherine Siachoque szerepet kapott a La Fan című sorozatban
Fotó: Instagram

Nemrég kiderült, hogy a Sivatag szerelmesei, a Második esély, a Csajos, szilikon ez lesz a paradicsom, az Elisa nyomában és a Zárt ajtók mögött című sorozatokból ismerős kolumbiai színésznő, Catherine Siachoque vendégszerepet kapott a La Fan című sorozatban.

A Telemundo sorozata 2017 januárjában startolt, a főszerepben pedig olyan színészek láthatók, mint Angélica Valle, Juan Pablo Espinosa, Miguel Varoni, Scarlet Ortiz, Ximena Duque, Jonathan Islas, valamint Gabriel Porras.

Catherine nagyon boldog volt, mikor felkérték a szerepre, és örül annak is, hogy most egy teljesen más karaktert játszhat el, mint a tőle megszokott főgonosz szerep – ezt a szerepet ugyanis Scarlet Ortiz tölti be. A gyönyörű színésznő elmesélte, hogy annak pedig külön örül, hogy együt dolgozhat férjével, aki nemcsak főszereplője a telenovellának, hanem az egyik rendezője is.

Catherine legutóbbi sorozata a 2016-os Sin Senos Sí Hay Paraíso volt, ami a nagysikerű Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom! folytatása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek