Starity

Korszakalkotó találmány! Itt a Choco Pathy, azaz a fogyókúrás csoki

2017. május 05. 10:10   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még csak most indult, de máris rengeteg ember ennek köszönheti fogyását!

hirdetés

A kép illusztráció

Kivettük a csokoládéból a bűntudatot

– ez a Choco Pathy fő mottója mely igazán találó. Ugye, milyen szuper lenne, ha nem kellene többet tartóztatnod magad a csokitól csak azért, mert esetleg felszednél tőle pár pluszkilót? Itt a megoldás! A Choco Pathy nevű készítmény használatával ráadásul nem felszedsz pár kilót, hanem leadod azokat! Egy csomagban különböző problémákra szakosodott csokikockákat is találsz (azaz vannak olyan csokik, amelyek nemcsak a fogyásban segítenek) amelyekből bármely betegségben szenvedő családtagodnak is adhatsz.

A csokoládék cukormentesek, eritrittel és steviával ízesítettek, huminsavat tartalmaznak és a következő ízesítésben kaphatók:

  • fokhagymás étcsokoládé
  • vörösszőlő-magos étcsokoládé
  • útifűmaghéjas étcsokoládé
  • étcsokoládé
  • tejcsokoládé

Ráadásul mint említettük, nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot még cukrot sem, így nincs miért megvonni magunktól az élvezetet, sőt! Nemcsak, hogy tele vannak egészséges, és az egészség megőrzésére alkalmas tápanyagokkal, hanem adott esetben a méregtelenítést és a fogyókúrát is támogatják.

A kép illusztráció

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek