Starity

Freddie Prinze Jr. elárulta, mi hosszan tartó házassága titka

2017. április 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 éves színész 2002 őszén vette feleségül kolléganőjét, és azóta is boldog házasságban élnek.

hirdetés

Freddie Prinze Jr. 1997-ben, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán ismerkedett meg Sarah Michelle Gellarral, de csak három évvel később, 2000-ben kezdtek randevúzni. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját: 2002 szeptemberében összeházasodtak és azóta is boldogok – kapcsolatukból két gyermek született. Lányuk, Charlotte Grace hétéves; fiuk, Rocky James pedig négy.

A pár idén ünnepli 15. házassági évfordulóját, így igazi álompárnak számítanak Hollywoodban, ahol köztudottan gyakori a válás a sztárok körében. Az E! Online nemrég elcsípte a színészt, és arról faggatta, mi a titka hosszú kapcsolatuknak, melyre ekképp felelt:

Barátok voltunk. Azt hiszem, ez az egyik oka annak, hogy a kapcsolatunk mindig nagyon jó volt. Már jó két éve ismertük egymást, amikor elmentünk egy randira. Sarah tudta, milyen típusú pasi vagyok. Tisztában volt azzal, milyen értékrendet képviselek, miket tartok fontosnak, és természetesen én is tudtam róla, vele kapcsolatban ugyanezeket. Már lényegében ismertük egymás hibáit is

– magyarázta Freddie, aki feleségével a fent említett alkotás mellett két élőszereplős Scooby Doo-filmben is együtt szerepelt a 2000-es évek elején.

Elmondása szerint kapcsolatukban fontos szerepet játszik a humor, sokkal inkább a belső, mint a külső értékekben hisznek, valamint mindkettejük életében a család áll az első helyen.

Számomra elsőszámú prioritást élvez, hogy az apa legyek, mert nekem nem volt apám. [nem sokkal születése után hunyt el az édesapja – a szerk.] Akkor fogalmazódott meg ez bennem igazán, amikor a lányom megszületett. Főállású apa lettem. Számomra ez nem munka, hanem olyasvalami, amit imádok csinálni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek