Starity

Kylie Jenner kiborult, amiért azzal vádolták, photoshoppolja a képeit

2017. április 30. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon rosszul esik Kylie-nak az emberek vele szembeni bizalmatlansága, erre pedig jó oka van.

hirdetés

Kylie Jenner évek óta az egyik legaktívabb tagja az Instagramnak, ahol élete minden apró részletét megosztja közel 93 milliós követőtáborával. Fiókját azonban nemcsak rajongói, hanem irigyei és utálói is figyelemmel követik, utóbbiak pedig rendszeresen azzal vádolják őt, hogy a róla készült felvételek nem igaziak – photoshoppolta őket. Ez nagyon rosszul esik neki, már csak azért is, mert mindig nővéréhez, Kendallhoz hasonlítják, akinek vele ellentétben nem volt szüksége plasztikai beavatkozásokra ahhoz, hogy szép felnőtté cseperedjen.

Kylie úgy nőtt fel, hogy ő volt a rút kiskacsa a családban és mindig Kendallhoz hasonlították, aki az első naptól elragadó teremtés volt. Ezen túl ráadásul ott van még az idősebb testvére, Kim is, akit a világ egyik legszebb nőjének tartanak. Az egész családot a külseje alapján ítélik meg, Kylie pedig mindig úgy érezte, nem tud versenybe szállni a többiekkel

– nyilatkozta egy forrás a HollywoodLife-nak, majd így folytatta:

Kylie jó érzéseket táplál önmagával szemben, nincs szüksége Photoshopra ahhoz, hogy jól nézzen ki, így amikor utálói azzal vádolják, hogy megbuherálja a képeket, és azt mondják rá, hogy csúnya, nagyon fáj neki. Keményen dolgozik azért, hogy jól nézzen ki. Aprólékosan állítja össze a ruhatárát, a stílusát és persze a sminkjét, emellett pedig rendszeresen edz. Nem olyan elkötelezett a sport mellett, mint a testvérei, de igenis odafigyel önmagára és a testére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek