Starity

Új dallal jelentkezik Niall Horan és Harry Styles is

2017. május 01. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új zenéről adhatunk hírt az ex 1D tagok háza táján: kedden érkezik Harry Styles új felvétele, míg csütörtökön Niall Horan visszatérő(?) anyaga.

hirdetés

Bár Harry Styles még meg sem jelentette az ígért Sign of the Times videoklipjét, máris új zenével bombázza rajongóit: a Beats 1 jelentette be, hogy kedden érkezik a Sweet Creature az Apple Musicon (itthoni idő szerint este 6-kor).

A Sweet Creature az ötödik dal a lemezről, és az Apple megerősítései szerint 3:44 perces lesz. Styles emellett turnéra is indul szeptembertől, amire elég komplikált lesz a jegyvásárlás (a rajongók regisztrálhatnak a Ticketmaster oldalán, ahonnan random kiválasztják az embereket, és csak a kapott kóddal vásárolhatóak jegyek – természetesen nem minden regisztrált felhasználó fog kapni, aki viszont igen, és jegyhez is jutott –mivel a kód sem garantálja, hogy elég gyors vagy–, annak fel is kell használnia: eladásra lehetőség nincs, csak átruházni lehet meghatalmazással. A leírás szerint így próbálják kiküszöbölni az értékesítőket, és szeretnék, hogy csak igazi rajongók vegyenek részt a show-kon).

Niall Horan pedig szintén ma jelentette be, hogy a This Time után végre új felvétellel örvendezteti meg rajongóit: első hivatalos kislemeze a Slow Hands elnevezést kapta, és május 4-én, avagy csütörtökön debütál a Radio 1 rádióban.

Tudom, hogy vártátok már, és nagyon örülök, hogy bejelenthetem végre az új kislemezemet, a Slow Hands-et, ami május 4-én érkezik. Alig várom, hogy halljátok

– csipogta Horan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek