Starity

Kiderült, milyen nevet választott kisfiának Liam Payne és Cheryl Cole

2017. május 02. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre lehullott a lepel a nagy titokról, és kiderült, milyen névre keresztelte március 22-én világra jött szeme fényét a sztárpár.

hirdetés

A rajongók azóta várták, hogy kicsit többet is megtudjanak a kisfiúról, mióta megszületett, ám a szerelmeseknek most fontosabb dolguk is van annál, mint hogy eleget tegyenek kérésüknek, hiszen bele kellett tanulniuk, milyen is az élet egy újszülöttel. Időközben a nevet illetően is sikerült dűlőre jutniuk: a The Daily Mail beszámolója szerint gyermeküknek a Bear Payne nevet választották.

Liam és Cheryl sokáig nem tudtak dönteni, újra és újra átrágták magukat az általuk kiválasztott neveken. A Bear mindkettejüknek tetszett, így emellett döntöttek pár napja

– nyilatkozta egy bennfentes, aki hozzátette, hogy bár álmatlan éjszakákból nincs hiány, nagyon boldogok, amiért háromfősre bővült a családjuk.

Fotó: Instagram

A közeli szeretteim tudják, hogy csak néha áll el a szavam... wow! Nagyon boldog vagyok, hogy üdvözölhetem a fiunkat a világon. Ez egy olyan pillanat, amit sosem fogok elfelejteni és a kedvenc emlékem jelenleg. Ámulatba ejt a csodálatos anyukája, aki végig csinálta ezt az egészet, és valóra váltotta minden álmomat. Még nem adtunk neki nevet, de már szíveket rabol el, beleértve az enyémet is. Áldottnak érzem magam! Boldog anyák napját

– írta fia születésekor az Instagramon az elérzékenyült apuka.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek