Starity

Ed Sheeran elárulta, milyen szerepben láthatjuk majd a Trónok harcában

2017. május 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű könyvsorozat hasonlóan sikeres adaptációjának hetedik évada júliusban kerül képernyőre.

hirdetés
Ed Sheeran elárulta, milyen szerepben láthatjuk majd a Trónok harcában

Még mindig több, mint két hónap van hátra a Trónok harca folytatásának sugárzásáig, ám nemrég kiderült, hogy a Grammy-díjas Ed Sheeran is szerepet kapott a szériában. Az énekes a minap a The Hits Radiónak adott exkluzív interjút, melynek keretein belül elhintett egy utalást arra vonatkozóan, milyen szerepben is láthatjuk majd a sorozatban.

Csak Maisie-vel [Williams, Arya Stark életre keltője – a szerk.] van jelenetem. Egy dalt énekelek, amikor odajön hozzám és azt mondja: Milyen szép nóta!.

Sheeran ennél többet nem árult el a folytatással és cameószerepével kapcsolatban, így egyelőre az is talány, melyik részben láthatjuk és hogy lesz-e bármilyen jelentőssége a karakterének a történet alakulása szempontjából. Az énekest egyébként épp Maisie kedvéért szerződtették le a produkcióhoz, ugyanis a 20 éves színésznő évek óta hatalmas rajongója és nagyon szeretett volna találkozni és kis időt együtt tölteni vele.

Fotó: HBO

via Watchers on the Wall

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek