Starity

6 pár, akik a metálnak köszönhetően találtak egymásra – II. rész

2017. május 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat első részében hat olyan párt ismerhettetek meg, akiket a metálzene hozott össze – most újabb szerelmeseket mutatunk be nektek.

hirdetés

Alissa White-Gluz és Doyle

Az Arch Enemy kék hajkoronájú frontasszonya és a Misfitsből ismert zenész, Doyle Wolfgang von Frankenstein 2014 februárjában találtak egymásra. A köztük lévő 21 év korkülönbség szinte fel sem tűnik, hiszen mindketten remek kondiban vannak – ezt nemcsak a rendszeres sportnak, hanem vegán életmódjuknak is köszönhetik, amelyet a két zenész rendszeresen népszerűsít.

Mariangela Demurtas és Ricardo Amorim

A Tristaniában Vibeke Stene énekesnőt 2007-ben váltó olasz szépség, Mariangela és a Moonspell gitárosa 2015. szeptember 13-án esküdtek örök hűséget egymásnak. Mary 2010-ben Norvégiába költözött együttese miatt, ám később újra lakhelyet váltott – jelenleg Lisszabonban, Ricardo szülővárosában élnek együtt, és Mary szeretne mihamarabb anyává válni.

Laura Macrí és Mark Jansen

Az Epica gitárosa 2000-től 2004-ig járt Simone Simonsszal, csapatának frontasszonyával. Simone végül a Kamelot billentyűsének, Oliver Palotainak oldalán találta meg a boldogságot. Mark és Laura 2011-ben jöttek össze – ekkor már egy éve létezett a Mayan nevű csapat, ahol Laura is énekesnőként ténykedik. Mark jelenleg Hollandiában lakik, Laura pedig Szicíliában, de a Mayan miatt sok időt töltenek együtt, valamint rendszeresen üdülnek együtt Olaszországban.

Sabine Edelsbacher és Lanvall

Az osztrák Edenbridge ugyan csak 1998-ban tűnt fel a metálszínterén, ám a két alapítótag, a billentyűs-gitáros, Lanvall és az énekesnő, Sabine már 1995 óta együtt vannak. 2010-ben létrehozták a Voiciano nevű projektet, amelyben klasszikus zenét játszanak – Lanvall zongorázik, Sabine énekel. 

Amanda Somerville és Sander Gommans

Amanda egy michigani kisváros, Flushing szülötte, ám 1999-ben Németországba költözött: itt találkozott Sander Gommansszal, aki holland származású ugyan, de munkája Németországhoz köti. Sanderrel 2011-ben kezdett dolgozni az énekesnő a HDK nevű projekten, a munkálatok alatt pedig egymásba szerettek. Amanda túl van egy váláson, Sander volt barátnője pedig nem más, mint egykori zenésztársa, Floor Jansen, a Nightwish jelenlegi énekesnője. 2013-ban jegyezték el egymást, 2014-ben tartották esküvőjüket, 2015 nyarán pedig megszületett kislányuk, Lana Elise. 

Marcela Bovio és Johan van Stratum

A mexikói származású szépség 2005-ben költözött Hollandiába, miután otthagyta a Monterrey-i Elfonía nevű csapatot, ahol addig énekelt. Megszületett a Stream of Passion, ahol Johan gitározott – Marcelával egymásba szerettek, 2011-ben pedig oltár elé álltak. Jelenleg Tilburgban él a házaspár. A Stream of Passion tavalyi feloszlása után mindketten Anneke van Giersbergen új együttesébe kerültek, amely a VUUR nevet viseli, Marcela azonban néhány héttel ezelőtt zenei különbözőségek miatt kilépett és szólómunkáira koncentrál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek