Starity

Selena Gomez édesanyja áldását adta lánya és The Weeknd kapcsolatára

2017. május 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő édesanyja az Instagramon tudatta a világgal, hogy abszolút egyetért lánya legújabb párválasztásával.

hirdetés

The Weeknd tegnap tette közzé az Instagramon a fent látható képet, melyen újdonsült párjával, Selena Gomezzel láthatjuk a MET-gála lépcsőjén. A szemtanúk szerint a pár nagyon jól érezte magát a rendezvényen, mely egyébként az első vörös szőnyeges esemény volt, ahol egy párként jelentek meg.

Ami SelGo édesanyját, Mandy Teefey-t illeti, ő nemcsak elfogadta, hanem nagyon meg is kedvelte lánya kedvesét, aminek a lenti kép hozzászólás szekciójában adott hangot.

Ragyogó, mosolygó, egészséges és egyenlő szerelem. Anyuci boldog. XO

Selena és The Weeknd egyébként év elején kezdtek randevúzni, nem sokkal azután, hogy a Starboy előadója véget vetett Bella Hadidhoz fűződő, több, mint egyéves kapcsolatának. A modell ugyan egy ideig lógatta az orrát exe miatt, de végül megbékélt a döntésével. A MET-gálán természetesen ő is tiszteletét tette egy igencsak tekintetvonzó kreációban, mintha ezzel is üzenni akarna egykori szerelmének, mit veszített.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek