Starity

Joseph Gordon-Levitt felesége második gyermekükkel várandós

2017. május 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves színész és felesége tegnap hozták nyilvánosságra, hogy hamarosan új taggal bővül a családjuk.

hirdetés

Joseph Gordon-Levitt és Tasha McCauley tegnap délután épp a Beverly Hills-i Comoncy Cafe kávézóból távoztak, amikor elcsípték őket a lesifotósok. A róluk készült képeken kivehető, hogy a pár hölgy tagjának pocakja szépen gömbölyödik a fekete-fehér pöttyös ruha alatt, majd sajtóképviselőik útján megerősítették: babát várnak.

Fotó: Boba Fett / BACKGRID

A szerelmesek 2014 decemberében házasodtak össze, fiuk pedig a következő év augusztusában jött világra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kettes számú csemete milyen nemű, de nem valószínű, hogy szülei a közösségi oldalakon parádéznak majd vele, hiszen nagyon óvják a magánéletüket.

A nyilvánosság előtt lenni jó dolog. Lehetővé teszi számomra, hogy azt csináljak, amit szeretek: filmekben szerepelni, de ez ez olyan döntés, amit én hoztam meg a szabad akaratomból. A fiam még kisbaba, tudod? Nem döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt akarja élni az életét, és ennek eldöntését szeretném rábízni, amikor idősebb lesz, amikor már át tudja rágni magát a dolgon és a saját érdekei szerint határozni. Ami engem illet, én egy védelmező édesapa vagyok, a fiam privátszférájának megóvása most a célom

– nyilatkozta két éve a színész.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek