Starity

Liam Neeson nem tudott ellenállni az ingyen kaja ígéretének

2017. május 05. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír származású színész a kanadai Vancouverben forgatja legújabb, Hard Powder című filmjét, és egy ottani étterem alkalmazottjai trükkös módját választották a becsábításának.

hirdetés

A Big Star Sandwich Co. vancouveri üzeltének alkalmazottai is értesültek arról, hogy városukba érkezik Liam Neeson, és mivel nagy rajongói a színésznek, szerettek volna találkozni vele ott-tartózkodása alatt. Tudták, hogy magánemberként erre kicsi az esélyük, így összefogtak, és úgy döntöttek, megvendégelik Neesont.

Így esett, hogy az étterem előtti megállítótábla egyik oldalára azt írták, Liam Neeson itt ingyen eszik., a másikra pedig, hogy Ugorj be és rabold el a szendvicseinket! – ezzel a színész Elrabolva című filmsorozatára utalva. A hirdetmény magához az érintetthez is eljutott, aki úgy döntött, meglepi az étteremben dolgozó rajongókat, és egyik délután betért hozzájuk. Igaz, az ingyen kínált ételre nem tartott igényt, de boldogan fotózkodott a személyzettel, akik még akkor sem ocsúdtak fel kábulatukból, hogy a fáradozásuk meghozta gyümölcsét.

Szent szar! Működött! #LiamNeeson

– írták a Facebookon közzétett kép mellé, melyen a színésszel és az ominózus táblával pózolnak.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek