Starity

Halálos fenyegetéseket kapott a The Walking Dead sztárja

2017. május 07. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 38 éves színész torkig van azzal, hogy állandóan zaklatják a közösségi médián keresztül.

hirdetés
Halálos fenyegetéseket kapott a The Walking Dead sztárja
Fotó: AMC

A The Walking Deadben Eugene Portert alakító Josh McDermitt nemrég eltűnt a Twitterről, az Instagramról és a Facebookról is, ám mielőtt ezt megtette volna, egy élő adás keretein belül indokolta meg, mi baja a közösségi médiával – pontosabban az ott virágkorát élő trollkodásnak.

Ne küldjetek nekem halálos fenyegetéseket, mert feljelentést fogok tenni a rendőrségen miattuk. Bele vagyok betegedve. Utálhatjátok Eugene-t, nem érdekel. Vitatkozhatnék róla, de gondoljatok csak, amit akartok. Amikor azonban azt mondjátok, hogy remélitek, meghalok, nem tudom eldönteni, hogy Eugene-re vagy rám, Josh-ra gondoltok. Mindezt a szart jelenteni fogom. (...) Szóval ne legyetek seggfejek, és hagyjátok abba a panaszkodást! Ne picsogjatok mindenféléről a neten. Komolyan. Töltsetek el egy kis időt a családotokkal, a barátaitokkal, a szeretteitekkel! Szálljatok le az internetről!

– magyarázta, majd hozzátette, mindentől függetlenül szereti a sorozat rajongóit.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy McDermitt felszólalt a trollok ellen, korábban ugyanis kolléganője, Alanna Masterson mellett állt ki, akit amiatt cikiztek, hogy nem sikerült leadnia a várandóssága során felszaladt pluszkilókat.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek