Starity

Paris Hilton: „Életem hátralévő részét Chris Zylkával szeretném tölteni”

2017. május 07. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves örökösnő úgy érzi, benőtt a feje lágya és készen áll a házasságra.

hirdetés

Paris Hilton és Chris Zylka már hosszú évek óta ismerték egymást, amikor év elején randevúzni kezdtek. Kapcsolatuk azóta komolyra fordult, olyannyira, hogy már a házasság is szóba jött közöttük, de egyelőre még várnak, nem szeretnének elsietni semmit. A szerelmeseket legutóbb pénteken, Beverly Hillsben csípték el egy jótékonysági rendezvényen, ahol Paris egy mesés gyűrűt viselt azon az ujján, de az újságírók kérdésére tisztázta: nem Christől kapta az ékszert.

Ez igazából egy ajándék a barátnőmtől, Rosalinától. Nem vagyunk jegyesek. Egyelőre. Az azonban biztos, hogy lelki társak vagyunk. Ez 100%. Lelki társaknak lenni olyan, mint legjobb barátoknak lenni. Azt érzed, hogy találtál valakit, akit szerethetsz, akiben bízhatsz, és akiről tudod, hogy vele akarod eltölteni életed hátralévő részét. Ez  legjobb érzés a világon!

– lelkesedett Paris, szerelme pedig egyetértéséről biztosította őt. Kaapcsolatukra egyébként Paris édesanyja is az áldását adta, ő már úgy érzi, Chris a család része.

Anyukám imádja Christ! Abszolút zöld utat adott nekünk. Nagyon boldog, mindig azt mondja, hogy Chris már a családunk tagja.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek