Starity

Házasságot kötött Tom Daley és Dustin Lance Black

2017. május 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Másfél év jegyben járás után örök hűséget esküdött egymásnak a sportoló és a forgatókönyvíró.

hirdetés

Két évtizednyi korkülönbség és megcsalásos botrány ide vagy oda, Tom Daley és Dustin Lance Black egy életre elkötelezték magukat egymás mellett. A BBC tegnap számolt be arról, hogy az angliai Devonban, a Dartmoor Nemzeti Parkban található Bovey Castle Hotelben összeházasodtak a családjuk és a barátaik jelenlétében.

A pár már hosszú ideje tervezgette a menyegzőt, amit nem sokkal 2015 októberében bekövetkezett eljegyzésük után kezdtek el szervezni. Bár elmondásuk szerint nem volt könnyű, nagyon élvezték annak minden percét, ám a készülődést némileg beárnyékolta, hogy Tom két nappal az esküvő előtt edzés közben megsérült. Ennek ellenére minden a tervezett szerint sikerült, így kimondták a boldogító igent.

Kapcsolatuk egyébként 2013-ban kezdődött, és amikor Daley nyilvánosságra hozta a másságát, már együtt is voltak. Állítólag már a megismerkedésükkor megvolt köztük a kémia, ahogy ők mondják, szerelem volt első látásra.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek