Starity

Jennifer Morrison nélkül folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt

2017. május 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 38 éves színésznő az Instagramon hozta a rajongók tudomására, hogy elhagyja a sorozatot.

hirdetés
Jennifer Morrison nélkül folytatódik az Egyszer volt, hol nem volt
Fotó: ABC

Hat év után Jennifer Morrison úgy döntött, elég volt, így nem fogadta el az ABC csatorna által neki felkínált szerződést, ami továbbra is az Egyszer volt, hol nem volt című sorozathoz kötötte volna. Döntését alaposan megfontolta, de úgy érzi, ideje továbbállnia.

Ahogy az Egyszer volt, hol nem voltra szóló, hatéves szerződésem végéhez értem, szembe kellett néznem egy fontos döntéssel. Az ABC, Eddy Kitsis és Adam Horowitz bőszen hívtak, hogy folytassam a munkám a sorozat főszereplőjeként, de hosszú és óvatos megfontolás után úgy döntöttem, hogy mind kreatív, mind személyes szempontból az a legjobb, ha továbblépek. Az általam alakított karakterek közül Emma Swan az egyik kedvencem. Az Egyszer volt, hol nem voltban töltött hat év megváltoztatta az életemet a lehető legszebb irányba. Teljesen levesz a lábamról az a fajta szenvedély és elkötelezettség, amit a rajongók tanúsítanak a sorozat iránt, és nagyon megtisztelve érzem magam, amiért központi figurája lehettem egy ilyen különleges show-nak

– írta az Instagramon közzétett közleményében a színésznő, és hozzátette, hogy továbbra is figyelemmel kíséri a széria folytatását, valamint ahogy ideje engedi, részt vesz a rajongói találkozókon is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek