Starity

Katherine Langford elárulta, mit szeretne látni a 13 okom volt folytatásában

2017. május 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E! Online munkatársa csípte el a sorozat főszereplőjét alakító színésznőt egy rövid interjú erejéig.

hirdetés

Fotó: Netflix

Nem sokkal azután, hogy a Netflix engedve a rajongók nyomásának berendelte a 13 okom volt folytatását, a főszereplőt alakító Katherine Langford elárulta, mit látna szívesen a második évadban.

Személy szerint engem érdekelne több vitás jelenet, az, hogy mi lesz a történtek után. Számomra érdekes volt látni az első évadban, hogy min mentek keresztül a karakterek Hannah halála után. Azt hiszem, Jessicáé [Alisha Boe kelti életre – a szerk.] a legérdekesebb történet, ami elmesélésre vár és arra, hogy felépüljön belőle az érintett

– magyarázta a színésznő.

Fotó: Netflix

Innentől spoilerveszély! Ne olvass tovább, ha még nem láttad végig az első évadot, és nem szeretnéd, ha idő előtt megtudnád, mi történik benne!

A történet maga egyébként több szálon is cliffhangerrel végződött, így igencsak fel van adva a lecke a készítőknek, hogy kibogozzák a szálakat, és rendet tegyenek a Liberty Gimnázium tanulóinak életében.

Egyrészt ott vannak Hannah (Katherine Langford) szülei, Olivia (Kate Walsh) és Andy (Brian d'Arcy James) akiket Tony (Christian Navarro) az évad végén szembesített azzal, hogy lányuk előre eltervezte az öngyilkosságot, mi több, 13 kazettát készített, melyeken elmagyarázta, mi vezetett odáig, hogy felvágja az ereit. E kézzel fogható bizonyítékok ráadásul fontos szerepet játszhatnak a szülők az iskola ellen indított perében, már csak azért is, mert Mr. Porter (Derek Luke) személyében egy tanár is érintett az ügyben.

Fotó: Netflix

Másrészt ott vannak maguk a tanulók. Mi várhat vajon Bryce-ra (Justin Prentice), aki bizonyítottan két lánnyal is létesített szexuális kapcsolatot azok akarata ellenére? És mi lesz az öngyilkosságot megkísérelt Alex (Miles Heizer) sorsa, miután főbe lőtte magát? Clay (Dylan Minnette) mire számíthat azok után, hogy Bryce személyiségi jogait megsértve hangfelvételt készített arról, hogy osztálytársa bevallja, megerőszakolta Hannah-t? Mindezek tetejében mire készül Tyler (Devin Druid)? Ki ellen kínánja fordítani fegyverarzenálját? Netán a kazettákon szereplő minden diákon bosszút forral vagy „csak” random ámokfutásba kezd az iskolában és egyaránt lelő bűnöst és ártatlant?

Fotó: Netflix

E kérdések egyelőre még megválaszolásra várnak, de minden bizonnyal egy hasonlóan izgalmas és felkavaró évadra számíthatunk, mint amilyen az első is volt. Minden bizonnyal ezúttal egyszerre lesz könnyebb és nehezebb a készítők dolga, hiszen egyfelől most nem kell megfelelniük a rajongók a könyvvel támasztott elvárásainak, mivel Jay Asher nem írta meg, miképp alakul a szereplők élete Hannah halála után; másfelől ott van rajtuk a nyomás, miszerint legalább olyan lebilincselő produkciót kell nyújtaniuk, ami minimum hozza, ha nem túlszárnyalja az első évad sikerét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek