Starity

Katy Perry nem tervez visszavágni Taylor Swiftnek

2017. május 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik Katy legújabb korongja, ám a riporterek kérdésére, miszerint készül-e dal Taylorról, nemmel felelt.

hirdetés

Már három éve annak, hogy Taylor Swift megjelentette a Bad Blood című szerzeményt, amit állítólag Katy Perryhez fűződő viharos kapcsolata ihletett. Most, hogy Katy is új lemezén dolgozik, joggal merül fel a kérdés, hogy vajon szándékában áll-e visszavágni kollégnőjének, ám az énekesnő eloszlatta a pletykákat.

Azt hiszem, az új albumom nagyon lelkesítő, és nem tartalmaz olyat, amivel kihívnék bárkit is. Egy dolgot jegyezz meg: Nem tévesztheted össze a kedvességet a gyengeséggel. Ne idézz tőlem úgy, mintha az valakinek szólna, mert nem így van. Nem másokról szól az album

– tisztázta Perry, aki még idén megjelenő újdonságát úgy jellemezte, mint egy mókás, táncolható, egyszerre sötét és világos anyagot, ami rá és az általa tapasztaltakra reflektál.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek